Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2017 (2)

W ramach wspierania talentów kulinarnych Unilever Food Solutions już po raz trzynasty organizuje konkurs dla uczniów szkół lub klas o profilu gastronomicznym. Uczestnicy muszą zmierzyć się z przygotowaniem dania głównego z krewetek. Tegoroczny tytuł konkursu brzmi: Danie główne z krewetek z dowolnym rodzajem Primerby Knorr Professional”. Eliminacje wstępne, czyli przygotowanie i nadesłanie receptury-zgłoszenia, zawierającego propozycję receptury potrawy zgodnej z tematem wraz ze zdjęciem potrawy, należy przesłać na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 04 grudnia 2016.Zapraszamy chętnych uczniów!!! Opiekun: Anna Firchów

Wszelkie informacje na stronie https://www.unileverfoodsolutions.pl/wsparcie-menu/MKSK/MKSK_2017.html

Wizyt 1087565